Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Menno Sikkens. In mei 2013 heb ik mijn bedrijf Mon Ami Oldtimerverhuur opgericht. De naam van Mon Ami Oldtimerverhuur is een knipoog naar de naam van de Citroën Ami 6 die ik al lang in privébezit heb.
Ik start dit bedrijfje kleinschalig, maar mijn persoonlijke inbreng en motivatie is groot. Zo wil ik het contact met mijn klanten ook onderhouden; persoonlijk en op maat.

In de zomer van 2007 kocht ik mijn rode Citroën Ami 6 Break. Ik koos voor de Ami omdat ik een oldtimer zocht met karakter en historie. De techniek is grotendeels gelijk aan die van de Citroën 2CV, alleen de carrosserie is beduidend anders, zeldzamer, en daarom is de Ami een bijzondere verschijning in het hedendaagse straatbeeld. En daar was het mij precies om te doen.

Met mijn bedrijf Mon Ami Oldtimerverhuur wil ik meer mensen laten genieten van auto's van weleer. Mijn Ami staat daarbij centraal, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Via Mon Ami Oldtimerverhuur wil ik het mogelijk maken om oldtimers en youngtimers mét en zonder chauffeur te verhuren.

Info@MonAmiOldtimerverhuur.nl, Mob. 06-34834409, bank NL02 ASNB 0856 2563 07.